Уникатни цветни аранжмани и подароци за секоја прилика.

a

Брза Испорака

Бесплатна, брза и сигурна испорака до посакуваната адреса!

a

Ексклузивни Производи

Уникатно, свежо, урбано и креирано по ваша желба и упатство од страна на нашите уметници.

a

Online - Плаќање

Плати брзо, сигурно и едноставно!

a

Брза Испорака

Бесплатна, брза и сигурна испорака до посакуваната адреса!

a

Ексклузивни Производи

Уникатно, свежо, урбано и креирано по ваша желба и упатство од страна на нашите уметници.

a

Online - Плаќање

Плати брзо, сигурно и едноставно!

25+
Години искуство
79
Задоволни клиенти
79
Продукти
79
Видови свежо цвеќе

Нашата визија, мисија & пасија.

Препознатлив бренд кој со години поставува стандарди во светот на цвеќето.
Професионалност, квалитет и љубезност се епитетите од кои не отстапуваме. Gladiola flowers & gifts, своите почетоци ги наоѓа уште во 1996 година, почнуваќи како мал семеен бизнис, кој се темели на љубов према естетското и висок квалитет на разновидни растенија и внимателно одбрани цветови кои со својата елеганција и деликатност ги носат купувачите во еден романтичен, миризлив свет во кој имаат можност да го одберат најдоброто за себе или како подарок за своите најсакани.

Testimonials

Врвна услуга и квалитет. Топло ги препорачувам, секогаш најдобри со уникатни аранжмани и одличен избор на свежи и саксиски цвеќиња.

Марија Арсова
Testimonials

Very professional high quality service, Everything was perfect thank you. With you, it's very easy to put a smile on someone's face! Gladiola you are the best!

David G.
Testimonials

Ви благодарам, навистина професионално, благодарение на вас го постигнав она што го сакав, а тоа е насмевка на една личност!

Владимир.
Visit our

Инстаграм

[instagram-feed]